ČLÁNEK O WEBU RAKETKA.CZ

30.05.2012 21:20

 

Přeji pěkný večer,

dnes bych vám chtěl napsat pár slov o internetovém serveru, jak pro děti tak pro dospělé - raketka.cz

WWW.RAKETKA.CZ

Na již zmíněném webu www.raketka.cz - můžete strávit svůj veškerý volný čas, rozhodně se tu nebudete nudit ! Pro starostlivé maminky: je to jeden z mála (možná jediný) server, kde nenajdete lechtivé hry, nemusíte mít už stach.! Já osobně zde trávím hodně času. Zajímavá věc na web je síň slávy, kde získáváte zkušenostní body, také dostáváte hodnosti. Můžete porovnat vaši aktivitu na raketka.cz např. s vašimi přáteli či ostatními hráči. To nejkrásnější na tomto webu je krásně vytvořený design na, který koukáte s otevřenou pusou. Jediný mínus, který musím zmínit je reklama na jiný server, ale web musí mít nějaké prostředky na provoz serveru. Osobně si myslím, že právě z reklam dostávají ceny do soutěží na raketce.cz. Jdeme se kouknout na další plus této stránky, další co vás může zaujmout na těchto stránkách je příjemná redakce. Také jsem zapomněl zmínit, že je to stránka jak pro kluky, tak i pro holky. Jednu věc bych na webu přeci vylepšil a to, když máte zaplou hru, aby vždy pod ní bylo napsané ovládání.. ;)

 

Teď malá ochutnávka 

5. nejpopulárnějších her na webu raketka.cz 

Chaos Faction 2 - Bojovka, u které byste jen těžko hledali nějaké zápory. Zaujme svou skvělou grafikou i hratelností, která chytne skoro každého.

Achilles 2 - V brutální bojové hře „Achilles“ budete stát proti 5 různým armádám, budete doslova půlit nepřátele vejpůl. Nechte si dostatek síly na bosse, který je na konci každého kole. Opět krásná grafika a slušná hratelnost.

Crunchball 3000 -  je moderní odnož známého sportu, fotbalu. Hra má jen jedno pravidlo a to dostat míč do brány. Nějaké žluté karty či ofsajdy v této hře nehledejte. Hru mohou hrát i 2 hráči na jednom PC.

 

Madness Hydraulic - Podaří se vám udržet linii celých 40 nepřátelských kol? Za našetřené peníze si můžete vylepšit svou osobu nebo postavit nové obranné věže. 

The Last Shelter - Vhodně rozmístěte obranné věže a ubraňte své základny před útoky mimozemských brouků. K dispozici budete mít věže lehkého i těžkého kalibru, různé herní obtížnosti a spoustu upgradů.

 

To je asi vše co bych o tomto serveru mohl napsat. Doufám, že radakce raketky tento článek nějak ocení.. Pokračujte v tom co jste pro nás dělali až do současnosti.

WWW.RAKETKA.CZ

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009-2011 Všechna práva vyhrazena. www.futurama-free.webnode.cz